MILENITA18
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 2:18 pm Post subject: VSI4KI PODKREPQT U4ITELITE V STA4KATA IM,NO....... |
|
|
NQKOI OT U4ITELITE IZOB6TO ZAMISLQ LI SE KAKVI SA POSLEDICITE ZA 7 I 12 KLAS?napravi mi vpe4atlenie edno izkazvane po novinite na nqkakva si daskalka-NE sme otgovorni za maturite i Dyrjim te da se provedat o6te tazi godina?!?!e kajete mi kakvo e tva ne6to?mesec i polovina mina i nito edin ot u4itelite ne se zastapi za u4enicite ,koito taq godina 6te sa nai-potarpev6i?a iskate ka4estveno obrazovanie...kakvo 6e e tva ka4estvo sled kato sme propilqli tolkova mnogo vreme ?a i drugo......vazmutena sam ot iskaniqta na u4itelite koito nqmat dori 2 godini staj i iskat takava zaplata,razbiram tezi koito go zaslujavat da q polu4at no ne i tezi koito SAMO SI KLATQT KRAKATA PO VREME NA 4AS I GOVORQT ZA TOVA KOLKO SA SKYPI DREHITE IM I IZOB6TO NE GI E GRIJA ZA NAS U4ENICITE!POVQRVAITE MI IMA TAKIVA BEZOTGOVORNI U4ITELI ,NQMA DA SPOMENAVAM KADE,NO E ISTINA.SIGURNA SYM 4E SA6TESTVUVAT O6TE MNOGO KATO TQH i 4e tova PREKALENO zapla6tane trqbva da se realizira samo za tezi koito zaslujavat,no ne i za drugite.....................  |
|