105910951 Forum Index
  Register FAQ Search Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in 
Log in to check your private messages  ·  fChat
VSI4KI PODKREPQT U4ITELITE V STA4KATA IM,NO.......

Post new topic   Reply to topic    105910951 Forum Index -> Ученици
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MILENITA18

PostPosted: Sun Nov 04, 2007 2:18 pm    Post subject: VSI4KI PODKREPQT U4ITELITE V STA4KATA IM,NO....... Reply with quote

NQKOI OT U4ITELITE IZOB6TO ZAMISLQ LI SE KAKVI SA POSLEDICITE ZA 7 I 12 KLAS?napravi mi vpe4atlenie edno izkazvane po novinite na nqkakva si daskalka-NE sme otgovorni za maturite i Dyrjim te da se provedat o6te tazi godina?!?!e kajete mi kakvo e tva ne6to?mesec i polovina mina i nito edin ot u4itelite ne se zastapi za u4enicite ,koito taq godina 6te sa nai-potarpev6i?a iskate ka4estveno obrazovanie...kakvo 6e e tva ka4estvo sled kato sme propilqli tolkova mnogo vreme ?a i drugo......vazmutena sam ot iskaniqta na u4itelite koito nqmat dori 2 godini staj i iskat takava zaplata,razbiram tezi koito go zaslujavat da q polu4at no ne i tezi koito SAMO SI KLATQT KRAKATA PO VREME NA 4AS I GOVORQT ZA TOVA KOLKO SA SKYPI DREHITE IM I IZOB6TO NE GI E GRIJA ZA NAS U4ENICITE!POVQRVAITE MI IMA TAKIVA BEZOTGOVORNI U4ITELI ,NQMA DA SPOMENAVAM KADE,NO E ISTINA.SIGURNA SYM 4E SA6TESTVUVAT O6TE MNOGO KATO TQH i 4e tova PREKALENO zapla6tane trqbva da se realizira samo za tezi koito zaslujavat,no ne i za drugite..................... Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    105910951 Forum Index -> Ученици All times are GMT + 3 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum